Werken via OPteelt

Ben jij op zoek naar een fulltime- of parttime baan? Of zoek je een leuke vakantiejob of bijbaan die je goed kunt combineren met je studie? Of misschien wil je wel als zzp’er aan de slag. 

Wij zijn op zoek naar chauffeurs!

Ben jij kraanmachinist, heftruckchauffeur of kun jij goed met machines overweg? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Kun jij één van deze machines besturen?
Dan zijn wij op zoek naar jou.

Werken via OPteelt

Hoe werkt het? Via de button rechtsboven op de website kun je je bij ons aanmelden. Maak een profiel aan, en selecteer in welk vakgebied je zou willen werken. Wij doen de rest voor je. Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen, gaan wij op zoek naar de perfecte match en brengen wij jou in contact met de voor jou meest geschikte bedrijven. 

Heb je al een vacature gezien op de site die je leuk lijkt? Dan kun je daar direct op solliciteren. Wel zo makkelijk! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en voor je het weet ben jij al aan het werk bij je nieuwe baan.

Ik ben nog geen zzp'er, maar dit wil ik wel worden. Hoe moet dat?

Zzp’er betekent eigenlijk: zelfstandige zonder personeel. Je werkt dan voor verschillende opdrachtgevers, zonder dat je bij hen in dienst bent: want je werkt als zelfstandig ondernemer. 

Je schrijft je in bij de kamer van koophandel. Kies dan een rechtsvorm. De meest gekozen en de meest voor de hand liggende is de rechtsvorm ‘eenmanszaak’. Voor het inschrijven heb je een geldig legitimatiebewijs nodig en een bedrijfsnaam. Je kunt ook je eigen naam gebruiken.

De kamer van Koophandel geeft vervolgens jouw gegevens door aan de Belastingdienst. Zij sturen je binnen 2 weken een btw-id en een omzetbelastingdienstnummer.

De kosten hiervan bedragen eenmalig €75. Zo gepiept dus!

Wouter Dijkhuis
Eigenaar OPteelt

Hoe kom ik aan opdrachten?

Geen zorgen. Die regelen wij voor je! We hebben diverse opdrachtgevers die staan te springen om gemotiveerde mensen zoals jij. Het enige wat jij hoeft te doen is je bij ons aanmelden.