Wie is OPteelt?

In 2020 richtte ik, na meer dan 20 jaar ervaring in de biologische agrarische sector OPteelt op. OPteelt staat voor:

  1. Het OPtimaliseren van de bodem
  2. Het OPtimaliseren van de teelt
  3. OPtimaliseren van jouw bedrijfsvoering
  4. Persoonlijke aanpak, waarbij jouw bedrijf centraal staat

Begeleiding van individuele telers en bedrijven

Met mijn rijke ervaring in de bio-sector begeleid ik vol toewijding bio-telers. Of je nou alleen werkt of een bedrijf hebt; ik help je met het hele proces: vanaf het bewerken van de bodem tot aan het bereiken van de klant. Zo laten we samen jouw onderneming groeien én bloeien.

Bemiddeling personeel

De vraag naar werk in de biologische akkerbouw- en vollegrondgroentebedrijven ligt aanzienlijk hoger ten opzichte van reguliere akkerbouw bedrijven. Met name in het voorjaar voor het onkruid wieden en in het najaar en tijdens het oogsten en verwerken van de gewassen zien we een piek in de arbeidsbehoefte.

Sinds 2023 brengen wij gemotiveerde werkzoekenden en opdrachtgevers bij elkaar. Om continuïteit voor onze mensen te waarborgen is OPteelt actief in de land en tuinbouw, glastuinbouw, loonwerk en transport, bollenteelt en grondverzet.

Wouter Dijkhuis OPteelt

Visie

“Biologisch landbouw is voor mijn een allesomvattend systeem waarin nauw wordt samengewerkt tussen teler en het natuurlijke ecosysteem om voedsel te produceren. Ook is Biologische landbouw voor mij samenwerken. Samenwerken met ketenpartners, met buren, met werknemers en je omgeving. Allemaal essentieel om je bedrijf gezond en succesvol te houden.”

Wouter Dijkhuis

Oprichter en eigenaar OPteelt

Veelgestelde vragen

Kom je er niet uit?

Voor werkzoekenden

Ga naar de vacature pagina. De meest recente vacatures worden altijd bovenaan geplaatst. Zo zie je meteen de nieuwste vacatures!

Nadat je je hebt aangemeld nemen we binnen 7 dagen contact met je op. Dan plannen we een verdere kennismaking in en vanaf daar begeleiden wij jou op weg naar een geschikte baan.

Voor opdrachtgevers

Wij adviseren om voordat u een vacature wilt plaatsen, eerst contact met ons op te nemen. Wij beschikken over een databank vol gemotiveerde kandidaten en wie weet zit de match daar al tussen.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Hoe kan OPteelt jou helpen?

Duurzaam boeren

Advies & begeleiding

Inzet van internationaal personeel bij OPteelt

Voor werkzoekende

OPteelt Werkgever platteland

Voor opdrachtgevers