Detachering en uitzend

Bij OPteelt bieden we de perfecte oplossing voor projecten of vaste functies die tijdelijk extra handen vragen. Onze gemotiveerde mensen staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen wanneer dat nodig is.

Opteelt oogsting

Kan je al wat versterking gebruiken?

Als organisatie in de agrarische sector heb je soms te maken met seizoenspieken, onverwachte personeelsuitval of snelle groei van je bedrijf. Op zulke momenten kun je wel versterking gebruiken! En tijdens rustigere periodes wil je misschien makkelijker kunnen afschalen met personeel. Bij dit soort situaties ontzorgen we je graag

Detachering via OPteelt

Heb je behoefte aan langdurige ondersteuning, maar wil je wel de flexibiliteit behouden?

Dan is detachering de juiste keuze voor jou! 

Bij detachering wordt een medewerker van OPteelt of een zelfstandige professional (zzp’er) ter beschikking gesteld aan jouw bedrijf. De werknemer staat dus niet op jouw loonlijst. Een detacheringsovereenkomst heeft een vastgestelde start- en einddatum, inclusief een vast aantal uren.

Als de opdracht eerder eindigt, of er minder werk is, betaal je voor de afgesproken uren. Hierbij geldt altijd het minimum aantal uren zoals vastgelegd in het contract, plus eventuele extra gewerkte uren. De kosten worden pas in rekening gebracht wanneer je de medewerker formeel in dienst neemt. Uiteraard na een kennismaking.

Uitzendkrachten nodig OPteelt

Uitzendkrachten

Heb je extra personeel nodig om tijdelijke piekmomenten op te vangen?

Uitzendkrachten zijn dan dé oplossing voor jou!

Personeel op uitzendbasis biedt je de vrijheid om personeel flexibel in te zetten. Zo kun je gemakkelijk personeel aanvragen op het moment dat het nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het hoogseizoen. Je kunt ook de opdracht net zo makkelijk weer beëindigen wanneer het niet meer nodig is. In dit geval betaal je dan dus alleen voor de gewerkte uren van de uitzendkracht. In samenwerking met Kiwi Personeelsgroep leveren wij gemotiveerd personeel. 

Of je nou iemand zoekt die jou een dag kan helpen, of iemand die een half jaar beschikbaar is; wij regelen het voor je. Kiwi Personeelsgroep en OPteelt brengen dagelijks vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Na een zorgvuldig selectieproces stellen wij de meest geschikte kandidaten aan je voor. Zo gaan we voor kwalitatieve matches en langdurige relaties.

Certificeringen

We vinden het belangrijk dat alles goed geregeld is. Zowel voor opdrachtgevers als voor werknemers. De uitzendbranche kent verschillende certificeringen die een uitzendbureau betrouwbaar verklaren. Zoals de NEN 4400-1, het SNA-keurmerk en SNF-keurmerk. Om te voldoen aan alle eisen hebben wij de administratieve en financiële processen uitbesteed aan Kiwi Personeelsgroep. Die geregistreerd zijn in onderstaande certificeringen.