Internationale arbeidskrachten

Bij OPteelt bieden we de perfecte oplossing voor projecten of vaste functies die tijdelijk extra handen vragen. Onze gedetacheerde professionals staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen wanneer dat nodig is.

Inzet van internationaal personeel bij OPteelt

Internationaal personeel

Binnen ons personeelsbestand bevinden zich arbeidskrachten met diverse nationaliteiten.

Grootpersoneelsbestand buitenlandse krachten
De agrarische sector staat bekend om zijn seizoensgebonden werk. Om in te spelen op de dynamiek van deze sector is een goede seizoensplanning van belang. Zo zijn onze krachten altijd verzekerd van werk
Dit vraagt op sommige momenten dat er snel op- en afgeschaald kan worden in de vraag om arbeidskrachten. Om aan deze vraag te voldoen, werkt OPteelt onder andere samen met kiwi personeel groep. Die beschikt over een groot personeelsbestand met gemotiveerde buitenlandse krachten.

Certificeringen

We vinden het belangrijk dat alles goed geregeld is. Zowel voor opdrachtgevers als voor werknemers. De uitzendbranche kent verschillende certificeringen die een uitzendbureau betrouwbaar verklaren. Zoals de NEN 4400-1, het SNA-keurmerk en SNF-keurmerk. Om te voldoen aan alle eisen hebben wij de administratieve en financiële processen uitbesteed aan Kiwi Personeelsgroep. Die geregistreerd zijn in onderstaande certificeringen.